NO FEAR

Există un motiv pentru care educaţia de stat e ”naşpa” şi nu îi face pe oameni fericiţi, împliniţi, sănătoşi şi prosperi şi după 12-16-20 de ani de ”şcoală”, la sfârşit ajungi să cerşeşti un job, nu eşti adaptat la cerinţele economice moderne şi ai adunat atât de multe frustrări încât ajungi să te îmbolnăveşti fizic.

Cei care ”deţin” totul, nu vor oameni educaţi, inteligenţi care să poată gândi pentru ei şi care pot lua decizii cu discernământ.

Un om educat şi informat este un om puternic şi nu e nevoie de oameni puternici.

E nevoie de muncitori obedienţi şi asta te învaţă la şcoală, în toţi anii, mai mult decât orice altceva: să fii OBEDIENT faţă de autoritate

Şi cine e autoritatea?

Crainicul de la TV, cu părul aranjat, îmbrăcat elegant, cu o dicţie perfectă care transmite încredere totală şi care lucrează la o televiziune deţinută de o corporaţie care vrea să fii un sclav.

Aceeaşi corporaţie care deţine televiziunea, deţine şi cei mai mari producători alimentari şi cele mai mari companii farmaceutice.

Observi cât de bolnavi, obezi şi depresivi suntem în general ca şi societate din cauza mâncării (otrăvii) pe care o mâncăm?

Şi apoi cu câtă grijă vedem toate reclamele la medicamente care alina simptomele (fără a atinge cauza) suferinţei cauzate tocmai de mâncarea ce ne-a fost servită atât de delicios?

Păstrează omul depresiv, fără energie şi bolnav, suficient de viu cât să îşi facă treaba de sclav, să câştige nişte bănuţi pe care să îi dea înapoi pe alte cai tot LOR, acesta pare un motto al unui plan diabolic.

Nu este o teorie a conspiraţiei. Este o realitate care ne spune că sistemele create în acest moment lucrează împotriva a ceea ce este firesc.

Sistemul alimentar, medical, mass media şi educaţia lucrează împotriva oamenilor. Şi ştii cum câştigă?

Inducând FRICĂ.

Pe întreg spectrul emoţiilor, frica şi iubirea sunt la poli opuşi.

În piramida lui Maslow sau chakrele tibetane, fie că vorbim de nevoi primare sau de energie de ”vibraţie joasă”, vorbim de acelaşi lucru.

Dacă ţi-e foame, eşti bolnav şi te temi pentru viaţa şi siguranţa ta eşti în cel mai de jos punct posibil al existenţei tale pe pământ iar deciziile tale vor fi făcute la un nivel primar şi vor avea aceeaşi temă: lupta pentru propria ta supravieţuire.

Din lupta pentru supravieţuire se nasc terorişti şi criminali ca şi simptom al unei societăţi bolnave care vrea să distrugă o parte din oameni pentru a lua mai mult pentru ceilalţi.

Şi astfel se nasc ”terorişti”. Însă teroriştii nu se văd ca terorişti. Ei se văd că luptători pentru libertate şi ceilalţi sunt teroriştii care vor să le răpească însăşi dreptul la viaţă.

E vorba doar de perspective diferite şi cineva vrea să păstreze totul divizat, în tabere diferite, ”noi împotriva lor”.

La extrema cealaltă a fricii şi a luptei pentru supravieţuire, este iubirea.

Când eşti împlinit şi te simţi complet, nu mai ţi-e frică. Trăieşti într-o stare de abundenţă şi ai empatie, compasiune şi iubire pentru întreaga viaţă.

Când trăieşti în această stare spirituală înalta şi nobilă, nu mai vrei război şi suferinţă, vrei linişte sufletească, pace şi iubire.

În punctul ăsta al existenţei nu mai cumperi lucruri de care nu ai nevoie, nu te mai îmbolnăvesti pentru că ai corpul în echilibru emoţional şi spiritual, nu mai asculţi de autorităţi externe pentru că ai autoritatea internă a inimii tale care îţi spune ce decizii să iei şi ele sunt bazate pe bunătate şi iubire. Nu mai eşti tentat să acumulezi bogaţii materiale pe care nu le folosești ci doar cât ai tu nevoie să fii bine şi resursele planetei sunt arhisuficiente pentru toţi, dacă se împart corect, între toţi locuitorii ei.

Dar ghici ce?




Ăia de care îţi ziceam mai devreme, nu vor să se împartă resursele planetei pentru ca toţi să fim bine, să trăim în pace, iubire şi armonie.

Ei vor tot pentru ei, şi nimic pentru noi. Aşa că în acest moment, bătălia este între frică şi iubire. Poţi vedea asta în jurul tău.

Omul este tâmpit şi îndobitocit atunci când este speriat pentru viaţa lui. Devine un animal.

În acelaşi timp omul devine liber şi sfânt când are inima plină de iubire şi compasiune.

Întreg sistemul ar cădea dacă oamenii nu ar mai trăi cu frică pentru că nimeni nu ar mai vrea să fie sclav pentru un stăpân şi nimeni nu ar mai vrea să fie un soldat care ucide alţi oameni pentru ca o mâna de corporatişti să mai pună mâna pe resursele alte ţări.

Aşadar, aici şi acum, bătălia dintre bine şi rău care se da de milenii, este bătălia dintre frică şi iubire.

Şi iubirea CÂŞTIGĂ.

Avem cele mai puţine morţi din istorie datorate războiului, numărul de oameni care trăiesc la limita sărăciei este în continuă scădere şi speranţa de viaţă a omului creşte enorm comparat cu orice altă perioada din istoria noastră cunoscută.

Şi totuşi, parcă nu asta e senzaţia pe care o ai, nu? Ai senzaţia că lucrurile sunt mai rău pe planetă decât au fost vreodată în întreagă istorie. Ştii de ce?

MASS-MEDIA.

Aia de care îţi spuneam că vrea să îţi fie frică pentru ca tu să acţionezi că un animal sălbatic şi astfel să poţi fi controlat. Dacă ţi-e frică şi crezi că trăiești în cea mai rea lume posibilă, vei vedea un duşman în fiecare om de lângă tine şi vei fi cu nervii încordaţi la maxim.

Adică vei trăi pe o vibraţie energetică joasă, vei mânca mâncare proastă, vei avea stări emoţionale proaste, corpul se va îmbolnăvi după ce mintea şi inima au fost corupte.

Şi astfel, eşti ţinut prizonier într-o lume în care abundenţa ar trebui să fie normalitate.

Al cui mesager eşti?

Nu mai e nevoie de alt mesaj în care ni se explică că trăim vremuri dificile, violente, că se petrec schimbări, că există grupuri de interese, că urmează o altă criză, că vin refugiaţii.

Am înţeles ideea.

De ce e nevoie acum sunt mesajele care vorbesc despre soluţii la probleme. Despre speranţă şi optimism, despre calitatea noastră umană, despre cum să ne depăşim condiţia de maimuţe violente speriate că vor muri de foame dacă nu crapă capul vecinului.

E nevoie de exemple şi mesaje proactive, care arată prin puterea exemplului cum se rezolva situaţiile cu care ne confruntăm. E nevoie de compasiune, de răbdare şi înţelegere.

Să încetăm răspîndirea mesajelor violente, negative, care induc frică, este responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Mi se pare absurd, iresponsabil şi ipocrit să te plângi de ce rea e lumea dând share unui mesaj în care este ilustrată însăşi răutatea. În timp ce trânteşti un share cu un mesaj negativ şi nişte bocete într-un text în care cauţi responsabili şi vinovaţi, în care judeci faptele rele ale altora, nu ajuţi nici măcar la conştientizarea problemei şi cu atât mai puţin la rezolvarea ei pentru că ce tocmai ai făcut e că ai aruncat pisica în braţele altora, cerând altora să rezolve o problema de care tu te-ai spălat pe mâini.

Nu, nu ai făcut o fapta bună că ai dat share la o decapitare Isis. Sau la o bătaie între beţivi.

Sau la maltratarea unui animal. Ai făcut o fapta rea pentru că tocmai ai devenit mesagerul şi apostolul violenţei şi al urii.

Dacă vrei să faci o fapta bună, în primul rând mută-ţi atenţia în mediul tău înconjurător. Vezi ce poţi face bun aici şi acum. Mută zăpadă. Adopta un câine. Fă un ONG. Lipeşte afişe. DO something !!!

Începe un business. Sprijină pe cei care crezi că pot fi lideri buni şi reprezentativi.

Fă ceva, oricât de mic şi pozitiv acolo unde ai puterea. Şi fă o poză. Şi da-i share la asta. Arată cum se face lumea mai bună şi începe tu. 
Asta este ceea ce poţi face. Si doar asta conteaza.

Iar dacă tot eşti pe internet, conectat la inteligenţă şi experienţa lumii întregi, foloseşte-ţi discernământul şi educa-te. Caută soluţiile, ajută la răspândirea mesajelor pozitive ce scot ce e mai bun din om şi nu ce e mai rău. Inspiră şi da curaj prin mesajele tale, nu contribui la răspândirea fricii şi a ideii de neputinţă şi fatalitate.

Da, există lupta dintre bine şi rău şi nu e vreo noutate. Animale chinuite, oameni bolnavi şi oameni răi au fost cu mult înainte de apariţia internetului. La fel şi oameni care s-au plâns şi au stat cu mâinile în sân sau chiar au aruncat cu pietre în timp ce răufăcătorul e spânzurat, vrăjitoarea arsă pe rug şi porcul înjunghiat.

Nu fi doar un biped semiconştient din piaţă cea mare, excitat la vederea unei încăierări. Poţi să faci mult bine chiar acum şi aici. Ţine de alegere personală.

Bătălia dintre bine şi rău se da. Aş spune chiar că răul pierde.

Tu de care parte vrei să fii? Mesagerul cui?

Frica ne face săraci

Iar sărăcia este o boală, într o lume plină de abundenţă.

Această frică permanentă că nu am destul, că nu sunt destul, aproape că m-a distrus fizic, psihic şi spiritual.  O să mânc din gunoi mai degrabă decât să mai îmi fie frică şi să trăiesc stresat.

Pot să mănânc din gunoi dar să am o carte bună şi linişte sufletească.

Cu atitudinea asta iti schimbi destinul pentru că frica de a nu ajunge muritor de foame te face să fii sclav.

Ţi-e teamă că nu o să ai ce să mănânci, că nu o să ai haine faine, că o să radă lumea de ţine. Asta îi ţine pe oameni sclavi. Frică de foame şi frică de umilinţă.

De frică de foame scapi repede gândindu-te câtă mâncare se risipeşte în civilizaţia vestică, asa-zis "civilizată". Nu ai cum să mori de foame nici dacă încerci.

De frică de umilinţă socială mai trebuie să scapi şi vei deveni ceea ce ai fost menit să devii. Şi după ce treci testele astea două, se va revarsa întreagă abundenţă asupra ta pentru că toţi respectă un om care are curaj să se exprime pe sine, să fie autentic şi să nu tolereze rahaturi.

Curaj!

Nu există autoritate care să îţi poată pune ştampila de "om valoros" sau "mai puţin valoros".

Razi în faţa lumii.

"Dacă 10 oameni îţi spun că eşti beat, te duci să te culci", zice vorba populară.

"Dacă zece oameni îţi spun că eşti beat, înseamnă că le e ciuda că nu sunt şi ei şi le pui şi lor un pahar. Sigur vreo 2-3 se bagă", aş zice eu.

Singura opinie valida este vocea calmă şi înţeleaptă din inima ta care îţi spune că eşti deja tot ceea ce ai nevoie să fii.

Comportă-te ca atare.

Suntem un sâmbure de energie şi lumină care locuieşte într-un corp din carne amestecată cu praf de stele şi călărim bolovanul numit ”Pământ” prin Univers.


Uitate bine si cu ochii larg deschisi in jurul tau. Chiar nu ai de ce să te temi. 


Comments