Oamenii liberi nu au cu cine vota

Observam cu mirare frenezia din jurul votarii presedintelui... oamenii protesteaza ca nu sunt suficiente urne, ca se fura voturile samd ... Ne miram cat de mult isi doresc oamenii sa fie condusi, sa fie guvernati, sa vina unul sau altul care sa le spuna ce sa faca ca sa-si traiasca viata. Atata timp cat veti acorda putere altora sa va guverneze viata, sa va conduca destinele, nu veti fi niciodata tratati cu respect, mai ales de acesti mafioti la costume. Ne-a intrebat cineva daca dorim sistemul lor demo(n)cratic? Ne-a intrebat cineva daca dorim sa fim guvernati sau daca dorim sa facem parte din sistemul lor? De ce simtiti sa perpetuati acest sistem dement sustinandu-l cu energia voastra?

Mergand la vot practic aratati ca voi ii dati credit, legitimitate unui stat care nu mai exista de fapt si de drept, pe care nimeni nu ne-a intrebat daca-l dorim asa sau nu, aratati ca voi intr-un fel sau in altul (chiar daca anulati votul) credeti ca sistemul de votare reflecta ceva real. Iar daca votati spuneti ca cei care vor conduce, indiferent cine sunt ei, va vor binele. Este un mit ... idea ca sistemul iti vrea binele, ca cei care guverneaza vor binele supusilor lor este un mit. ... e un joc de putere mafiot cu o spoiala democratica ... afara e vopsit gardul, inauntul leopardul ... mar frumos pe dinauntru gaunos ... lupi in blana de oaie. Nimeni nu respecta pe cei care plini de obedienta, le ofera putere asupra lor. Ne revolta interior sa vedem cum români, merg încolonați la vot ca să aleagă stăpânul ! Aşa au fost şi aşa s-au manifestat mereu, ca nişte stăpâni, iar pe voi vă tratează ca pe nişte sclavi proşti, obedienţi, care le înghiţiţi găluştile zi de zi şi le oferiţi puterea voastră lor. ÎNCETAŢI SĂ MAI HRĂNIŢI CU ENERGIA VOASTRĂ ACEST SISTEM DEMENT! Daţi-i IGNORE!
"Ce reprezinta Votul ?
Prin semnatura si stampila “votat”, fie chiar si un vot nul, semnam inconstient urmatorul pact nescris: “Eu, prin aceasta semnatura si stampila, renunt la liberul meu arbitru, la libera mea cugetare si la toate celelalte drepturi, inmanand puterea de reprezentare si decizie, in favoarea elitelor conducatoare, imi dau acordul si ma angajez sa respect si sa ma supun regulilor impuse de catre acestea, chiar daca nu imi reprezinta interesul meu, al semenilor si al tarii. Orice manifestare de nemultumire ulterioara a mea si a semenilor ce am participat la scrutin, e total neavenita, iar reprimarea in orice forma de catre elita conducatoare e perfect legitima”.

Prin prezenta la vot, se acorda legitimitate clasei conducatoare tradatoare si suntem partasi la tot ceea ce se intampla cu credinta noastra, cu noi si cu tara.
La ultimele scrutinuri, prezenta la vot abia ca a ajuns la 50% din populatia cu drept de vot. Vazand aceasta, clasa politica conducatoare, a creat cadrul legislativ avantajos pentru a contracara non-prezenta la vot. (NU VI SE PARE DEMOCRATIC SA FIE CA LA REFERENDUM, ADICA SA VOTEZE MINIM 50%+1 DIN VOTANTI SI ABIA ATUNCI SA FIE VALIDE VOTURILE?)
Experienta ultimilor 22 de ani sta dovada de neclintit ca fortele care au guvernat Romania de dupa `89 au fost ostile interesului national. Partide ale caror nume si blazoane s-au schimbat continuu, oamenii din spatele lor ramanand aceeasi, fiind in esenta niste gasti.

Migratia de la un partid de la putere la altul ce se intrezarea sa aiba succes, prealabila perioadelor electorale, e un alt factor ce dovedeste mentinerea la guvernarea Romaniei a acelorasi forte politice.
O tara se conduce asemenea unei companii, adica in interes propriu. Nu iti vinzi factorii de productie strainilor, printre care cel mai important: pamantul.

In razboiul mediatic indreptat impotriva noastra, ei s-au folosit de urmatoarele utopii:

Utopia 1: E dreptul tau sa votezi, e un drept democratic pe care trebuie sa ti-l exerciti, e o responsabilitate cetateaneasca
Aceasta prima utopie e probabil cea mai ordinara din multe altele pe care le vom enumera. A vota nu e un drept. Drepturile si liberatile se acorda sclavilor, nu oamenilor liberi. Noi suntem un popor de oameni liberi. Nu suntem proprietatea nimanui, nici macar a conducatorilor fie ei buni sau rai. A vota sau a nu vota, este o alegere. Este alegerea noastra sa avem sau nu incredere in sistemul de vot si in cei ce il organizeaza. Prin analogie, este alegerea noastra sa avem sau nu incredere in candidatii participanti.

Utopia 2: Alegerea e a ta, votul tau conteaza
Insasi termenul de “alegere” e din start compromis deoarece nu alegi tu pe cine vrei, ci alegi ceea ce ti se vara-n bot, adica dintr-un numar de "n" candidati, pusi sa candideze de catre oricine altcineva in afara de tine si conationalii tai.
Nu votul tau conteaza, ci prezenta ta acolo la scrutin, sa semnezi si sa stampilezi, sa te dezici de toate drepturile tale, sa oferi puterea ta unor gasti de infractori. Mediteaza profund la urmatorul aspect: esti mituit cu maruntis, mici, bere, sarmale, fanfara, circ, pixuri, tricouri, baloane, brichete, lozinci, platforme politice, etc, doar sa intri acolo si sa pui stampila, nu conteaza unde, fie si un vot nul. Au ei grija dupa aceea cu numaratoarea.

Utopia 3: Alegerile sunt corecte si democratice
Controlarea numararii voturilor in sistemul actual este imposibila. E un lucru imposibil sa detii controlul pe intreg traseul sacilor cu voturi. Oricine va contesta un scrutin, ii va fi imposibil sa demonstreze ca Popescu a votat cu X sau Y, deoarece buletinele de vot nu sunt nominale. Ce nu poate fi falsificat insa, sunt semnaturile alegatorilor in registrele sectiilor de votare. Din acest motiv, esti indemnat sa mergi la vot, nu conteaza cu cine votezi sau daca acorzi un vot nul. Ganditi-va la un alt aspect: exista sisteme de plata online, conturi bancare online, se fac tranzactii super secrete de miliarde online . De ce nu ar putea exista si un sistem de votare si verificare a votului ONLINE?

Utopia 4: Ma voi razbuna si voi acorda un vot nul
Multi cetateni se lasa convinsi de imensa publicitate acordata alegerilor pe toate canalele posibile si merg la sectia de votare plini de frustrari cu gandul ca pedepsesc clasa politica, pe buna dreptate vinovata, in vederea acordarii unui vot nul. Din moment ce sacii cu voturi sunt inlocuiti nu mai conteaza numarul voturilor nule, chiar daca ar fi in proportie de 100%. La ultimele alegeri prezidentiale cuantumul voturilor nule, a fost de aproape 14%, oficial raportandu-se nici 3%. Diferenta a mers in contul cui trebuie sa iasa.

Utopia 5: Daca nu voi merge la vot, vor vota altii pentru mine
Daca te prezinti la urne nu faci altceva decat sa-i ajuti pe cei ce fraudeaza alegerile, deoarece semnezi in registrul sectiei de votare, lucru de care ei au nevoie, pentru a demonstra ca alegerile au fost corecte. In alta ordine de idei, acorzi legitimitate pentru tot ceea ce urmeaza sa se intample, in concluzie esti partas la dezastrul national.

Utopia 6: Daca nu ma prezint la vot, vor fi consecinte nefaste pentru tara
Fals! Actuala clasa politica, vazand ca la ultimele scrutinuri prezenta populatiei a fost de nici 50%, au creat un cadru legislativ de asa natura incat alegerile sa poata fi validate cu o prezenta mai mica. Disperarea clasei politice este atat de mare, incat au in plan sa introduca prezenta la vot obligatorie. Atata timp cat noi nu suntem proprietatea lor, nesemnand vreun angajament sa respectam vreo lege data de aceasta hidra veninoasa numita clasa politica, nu ne pot obliga la nimic! Din contra, o clasa politica ce nu se poate dezlipi de ciolan, daca nu este sustinuta prin prezenta la vot, cu atat mai mult ea devine nelegitima si orice lege data de catre ei devine de asemenea lipsita de legitimitate. Prin lipsa tradatorilor din scaunul puterii, tara numai mai bine poate sa o duca.

Utopia 7: Daca nu ma prezint la vot, Romania nu va avea conducere si ne paste dezastrul
Cu siguranta va fi cel putin radical mai bine, condusi fie si de scolari de clasa a V-a, cu conditia ca acestia sa aiba credinta in Dumnezeu si dragoste de tara si popor! Dar nu ducem lipsa de oameni de valoare, doar trebuie lasati sa isi afirme valoarea.

Utopia 8: Un scrutin implica cheltuieli insemnate pentru bugetul tarii, de aceea trebuie sa ne prezentam in numar cat mai mare la vot, pentru ca alegerile sa se poata valida si a nu fi necesara repetarea scrutinului
E adevarat ca un scrutin presupune alocarea unor resurse financiare si umane considerabile. Cu atat mai mult, clasa politica nu trebuie sa isi bata joc de popor si sa terfeleasca prin furt acest efort suportat tot de catre popor. Dar dupa cum bine stim, acest lucru nu-i intereseaza pe cei aflati la conducere acum.

Utopia 9: O prezenta slaba la vot ar avantaja minoritatile nationale ca reprezentare in conducerea tarii
In perversitatea ei, actuala clasa politica, apeleaza la sloganuri patriotice, populiste, pentru a-si mentine si asigura continuitatea si legitimitatea conducerii tarii, dar renunta la aceste sloganuri si principii in momentul cand trebuie sa apere interesul national. Imediat dupa alegeri ii vezi semnand pacte cu uniunile minoritare in defavoarea interesului national. Sa privim in ansamblu oamenii simplii, alegatorii: toti oamenii muncitori din aceasta tara lucreaza pentru 250 de euro pe luna, indiferent de etnia din care fac parte, la un cost de trai comparabil cu al englezului, germanului, francezului sau italianului cu salarii de cel putin 5-10 ori mai mari. Nu exista per ansamblu in randurile populatiei, un grup etnic care sa o duca mai bine decat altii, in schimb clasa politica, e formata dintr-un grup care nu isi recunoaste sau isi ascunde etnia pentru a putea accede in structurile de conducere, grup etnic ce nu are nimic in comun cu credinta acestui popor, cu aceasta tara si cu oamenii de rand ce formeaza acest popor. Se seamana o vrajba intre populatia majoritar romaneasca si celelalte etnii conlocuitoare pentru a genera dezbinare. O masa de aleagatori dezbinata e usor de manipulat. In realitate, populatia majoritar romaneasca traieste in armonie cu majoritatea etniilor conlocuitoare, eventualele divergente sunt cazuri izolate si de cele mai multe ori sunt provocate de clasa politica. Sa nu uitam unul din sloganurile dupa care clasa politica actuala manevreaza aceasta tara: “dezbina si condu”. Asa ca nici un partid politic aflat in conducerea tarii, fie la putere fie in opozitie, nu doreste binele acestui popor si al acestei tari si cu atat mai mult, nici macar partidele sau uniunile create pe baze etnice nu vor apara cu adevarat interesele minoritatilor pe care le reprezinta. Ele au rolul de a crea disensiuni in randul populatiei si de a mentine o vrajba constanta intre oamenii de rand.

Militaţi pentru DESFIINŢAREA sistemului electoral actual!
Clasa politică băştinaşă, pilotată din afara, are nevoie de vot pentru legitimitate; pentru a putea să controleze, să manipuleze, să supună, şi să distrugă România în mod legitim; “cu acte în regulă”.
Luptaţi pentru poporul român, nu pentru o marionetă minoritară! Numai absentarea masivă de la vot poate să blocheze sistemul politic actual; respectiv, poate să permită deblocarea accesului românilor (autohtoni) la conducerea României. În prezent, doar membrilor Sistemului ticăloşit le este permisă înscrierea în “cursa prezidenţială”. În loc de oameni necompromişi, neşantajabili, sănătoşi la trup şi la minte, competenţi, oneşti, bine intenţionaţi, credincioşi, înzestraţi cu toate calităţile necesare unui lider autentic, ni se propun “oameni ai serviciilor” – indivizi lipsiţi de credinţă, mici la suflet, nelegiuiţi. TOTUL, în România, şi în lume, este orchestrat de serviciile secrete. TOTUL. Aşa a fost începînd de pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza. Cine spune NU procesului de votare, spune un NU hotărît dictaturii serviciilor secrete. Servicii care, la ora actuală, sînt alcătuite, în majoritate, din nişte paraziţi. Din nişte inşi pe care îi plătim ca să ne supravegheze! Fără suportul serviciilor secrete, politicienii caricaturali, din zilele noastre, nu ar mai exista…



Comments

  1. Am ruga sa specificati si sursa http://fymaaa.blogspot.ro/2014/11/de-sa-nu-votezi-14112014.html

    ReplyDelete

Post a Comment