Monarhia, salveaza Romania ?!

Regele Ferdinand a facilitat aducerea a sute de mii de jidani in Romania si le-a dat proprietati prin decrete emise de casa Regala, lucrul acesta l-au facut toti regii Romaniei evrei- jidani venetici germani, exista un decret regal de impamantenire din 1902 (Carol I), a lui Vasili Ivanovici evreu rus, tatal lui Ion Iliescu, decedat la Oltenita in 1965, la varsta de 87-88 de ani, asa cum exista pentru Dobrogeanu Gherea, Constantin Stere, loan Slavici etc. si care aveau drepturi egale cu ale romanilor, au consultat Natiunea Romana ?
Carol I, a dat ordin in 1907 sa fie ucisi cei 11000 de tarani romani, care s-au rasculat impotriva asupririi si exploatarii jidanesti, a consultat Poporul Roman ?

13 februarie 1933: Începe aplicarea celei de-a treia „curbe de sacrificiu” (parca am mai auzit din 2008 despre aceasta lozinca sionista), propusă de guvern la 17 ianuarie 1933, reducerea salariilor şi pensiilor cu 10-12,5% ceea ce a determinat un val de proteste în toată ţara.
15-23 februarie 1933: La Bucureşti, a început greva ceferiştilor de la Atelierele Griviţa
CFR Griviţa va fi un nume asociat pentru totdeauna cu Marea Recesiune, pe 15 februarie 1933 a izbucnit aici o grevă uriasă, in care a fost implicat Gheorghe Gheorghiu-Dej. Greva a fost înăbuşită violent de către guvernul român de atunci. După ce autorităţile au pătruns în Atelierele CFR Griviţa, au ridicat trei morţi. 34 de oameni au trebuit să fie duşi la spitalele CFR Witting, Filantropia, Colentina, Militari si Brâncoveanu. Ulterior dintre aceştia au mai murit 4 muncitori. Alţi 20 muncitori cu răni uşoare au fost duşi la sediul Corpului Gardienilor Publici, unde au beneficiat de ajutor medical. Dintre militari, au murit doi soldaţi şi un gardian public, împuşcat în data de 15 februarie.
10 martie 1933: Se declanşează „afacerea Skoda”. Carol al II-lea a facut afacerea murdara cu Skoda, cea mai mare forma de furt si escrocherie, iar din banii castigati, in loc sa inarmeze Armata Romana care era in prag de razboi, a construit Palatul Elisabeta din Bucuresti, pentru amanta sa Magda Lupescu, a consultat Natiunea Romana ?
1944-1947
Asa ca domnilor pro-monarhisti, nu mai umblati cu fofarlica si sustineti niste aberatii precum ca ex-regelui Mihai I, ii era “frica” de rusi cand se stie bine ca el a fost agentul lui Stalin si al anglo-americanilor si i-a adus pe rusi la putere in tara noastra. Adevarul este ca peste 1 200 000 de romani au fost executati sub regimul comunist, peste 2 miloane au fost deportati si omorati in Siberia, iar peste 4 milioane au fost arestati si au fost dusi la munca fortata la canal, minele de plumb, sare si altele lagare de teroare. Apoi sa nu mai vorbim de restul milioanelor de romani, care au fost perscutati, infometati si fortati sa indure regimul tiraniei judeo-comuniste.Toate acestea sunt opera de subjugarea a neamului si a tarii judeo-comunismului inceputa de ex-regele Mihai I.
Mai trebuie oare sa amintesc de FREGATELE cumparate dupa 1989, de la MAREA BRITANIE PRIN FUNDATIA PRINTESEI MARGARETA si printul Duda si de faptul ca au primit un comision de peste 7 milioane de lire sterline.
Pardon, era sa uit ca este CRIZA si nu sunt banii pentru cetatenii Romaniei pentru salarii si pensii si GUVERNELE ROMANIEI finanteaza cu peste 10 milioane de euro anual ASOCIATIA Regelui Mihai, Yacht Clubului Regal Roman (Y.C.R.R.).

Comments