Totul este energie

 Trecând peste speculaţii şi motive mai mult sau mai puţin valide, o intrebare se ridica: Este toata realitatea acestui univers o expresie a energiei? Eu cred ca da. Totul se rezuma doar la energie. Aşa ar trebui vazute lucrurile.

Totul este alcătuit din atomi, iar aceştia sunt alcătuiţi din energie. Orice formă de energie are o anumită vibraţie. Vibraţiile de orice natură au o anumită frecvenţă. Frecvenţa se măsoară în Hertzi. Dacă privești în profunzime, totul se reduce la energie și vibrație. Tot universul funcționează pe baza acestora.

Vibrațiile de o aceeași frecvență se atrag reciproc. Cele care diferă chiar și printr-un singur Hertz nu interacționează. Pentru că totul este energie, tu ești la rândul tău energie. Ai o anumită frecvență, iar tot ceea ce te înconjoară are o anumită frecvență. Dacă nu vibrezi pe frecvențele universale ale sănătății, nu ai sănătate. Dacă nu vibrezi pe frecvențele universale ale împlinirii nu ai împlinire.

Acest raționament poate fi extins în toate ariile vieții tale. De aceea îți propun un exercițiu prin care să te familiarizezi cu ideea. Fă un prim pas care te va aduce mai aproape de împlinire.

Transformă totul în energie

Nu vreau să te fac să crezi în această idee. Ceea ce îți propun este să urmezi pașii de mai jos și să vezi cum te influențează acest joc. Până la urmă nu îți propun să faci nimic special. Îți propun să te joci. Iar pentru ca lucrurile să fie și mai ușoare nu trebuie să întreprinzi nici o acțiune efectivă. Totul se desfășoară la nivel mental.

1. Imaginează-te pe tine ca fiind altcătuit în totalitate din energie
Imaginează-te emițând vibrații, radiind o anumită frecvență. Imaginează-ți că indiferent dacă ești sau nu conștient de asta, tu emiți anumite vibrații în fiecare secundă a vieții tale. Indiferent dacă mergi pe stradă, mănânci, te uiți la televizor, citești o carte sau dormi, emiți vibrații.

2. Imaginează-ți că toate lucrurile din jurul tău sunt în totalitate energie
Ecranul calculatorului este energie. Masa pe care stă calculatorul este energie. Pereții casei tale sunt energie. Te las pe tine să continui. Dacă tot ceea ce există în jurul tău este energie, înseamnă că tot ceea ce există în jur emite și o anumită vibrație.
Imaginează-ți lucrurile din jur fiind energie și emițând o anumită frecvență.

3. Acum fii conștient de faptul că numai ceea ce se află pe o aceiași frecvență poate interacționa
În acest exercițiu de imaginație te afli într-o mare de frecvențe. Începe să te gândești la situațiile tale de viață din această perspectivă. Conștientizează că nu experimentezi decât situații care corespund frecvenței tale. Conștientizează că nu deții decât ceea ce corespunde frecvenței tale. Și continuă raționamentul până acolo unde îți permite imaginația.

Urmează pașii de mai sus în joacă. Nu trebuie să iei lucrurile în serios. Permite-ți însă să îți imaginezi cum ar fi dacă lucrurile ar sta chiar așa. Imaginează-ți cât de în detaliu poți. S-ar putea să găsești răspunsuri la care nu te-ai fi gândit niciodată.

Unele situații din viața ta ar putea să își găsească explicația în principiul: ”Totul este energie”.

Comments