De ce suntem cu totii frustrati ?!

Aproape ca nu trece zi sa nu vezi pe Facebook pe cineva care s-a saturat de “tara asta de cacat”.

Este adevarat ca preturile cresc, salariile scad, creste somajul, nu mai sunt bani, vin strainii sa ne otraveasca, politicienii nu numai ca fura ca apucatii dar parca au luat-o razna, sunt din ce in ce mai inconstienti.

Si nu numai ca sunt inconstienti dar parca apar personaje din ce in ce mai retardate, de parca cineva i-ar fi ales anume pe cei mai prosti din curtea scolii si i-a pus ministri.

Eu cred ca frustrarea asta legata de Romania si de politicieni se naste din neputinta. Din faptul ca stii care e solutia dar nu poti sa o aplici.

Atunci cand ai cancer, nu stai de vorba cu el, nu il rogi frumos sa dispara si sa te lase sa traiesti. Esti constient ca ar fi stupid, nu? Solutia este sa omori celulele canceroase. E foarte simplu.

Dar, din pacate, simplu nu e totuna cu usor.

Este aproape imposibil pentru un om normal la cap sa ia decizia constienta de a zdrobi pe oricine ii iese in cale, jandarmi, politie, si sa ajunga pana la Ponta, sa-i taie gatul cu ce prinde in mana si sa-i puna fata aia de viezure satanist intr-o tepusa apoi sa umble cu ea pe strada. E destul de greu de digerat pana si sa citesti despre asta.

Si de aici se naste frustrarea, din neputinta. Din faptul ca stii foarte bine ca n-o sa scapi niciodata de ei pana nu-i omori. Dar nu poti sa-i omori.

Pentru ca pur si simplu nu poti sa te scoli dimineata, sa iei calm micul dejun impreuna cu familia, apoi sa iti incarci Molotoavele in rucsac si sa pleci la omorat oameni.
Pentru ca nu esti sociopat.

Comments