Monstrul din(tre) noi

     Aceste randuri nu sunt scrise pentru “oamenii rationali”; acei oameni care se ghideaza in viata dupa normele oficiale, dupa stirile oficiale sau dupa indemnurile oficiale. Aceste randuri nu sunt scrise pentru oamenii normali; acele persoane ce merg zi de zi la munca fara sa le pese de ceea ce se intampla in jurul lor si fara sa se intrebe ce este cu adevarat viata si ce se ascunde in spatele minciunilor ce ne sunt vandute pentru a traii aceasta viata de calvar. Aceste randuri nu se adreseaza nici celor carora viata le-a oferit luxul ( primit de cele mai multe ori de la altii care muncesc pentru ei ) de a nu le pasa de ceea ce se intampla in jur. Aceste randuri nu se adreseaza nici credinciosilor (de orice fel), ce asteapta mantuire de la vreun zeu, fara a face ceva pentru a schimba situatia in care se afla. In mare parte, pot spune cu acceptarea criticilor de rigoare, ca aceste randuri nu se adreseaza IGNORANTILOR…

     Majoritatea tarilor au la conducere persoane ce nu dau doi lei pe populatia de rand… unii sunt doar o haita de dementi maniaci, dar nu de ei ma tem cel mai mult. Ma tem de masele conditionate, care ma pot omora daca li se da aceasca comanda. Ma tem de idiotii care cred ca increderea in autoritati trebuie pastrata in orice conditii… chiar cu pretul evidentei lipse de moralitate. Istoria e plina de amintiri neplacute, terminate de cele mai multe ori cu fraza : “am urmat ordinele!” Problema nu este lantul de comanda ci lantul supunerii ! Teroarea nu este o arma noua. De-a lungul timpului teroarea a fost utilizata de cei care vroiau puterea cu orice pret.

     Multi oameni lucizi cred ca un “monstru” se plimba printre noi cu un plan si cu instrumente de tortura si opresiune. Acest monstru merge printre noi de foarte mult timp, facand planuri de foarte mult timp; acest monstru lucreaza pentru raul suprem al unei epoci apuse; acest monstru vrea razboi, genocid, gulaguri si lagare de concentrare; acest monstru vrea tipete de durere fara incetare si neintrerupte de drepturi si protectii; acest monstru are tot dreptul sa faca ceea ce vrea, garantat de legile create de alti monstrii angajati sau compromisi; ajunsi la putere pentru ca prea multi oameni au visat la propria dezvoltare care a venit deghizata sub forma libertatii si independentei de a achizitiona si de a poseda ceea ce nu aveau si de care credeau ca aveau nevoie pentru ca vietile lor sa fie complete. Chiar urmarind aceste lucruri, au pierdut tot ce avea o valoare reala, ceea ce posedau, pana cand nu au mai avut nici una, nici alta.
     Acest monstru tipa dupa sange in stirile de pe primele pagini ale mass-mediei controlate de el. Acest monstru vrea sa atace si sa distruga natiuni si oameni care nu au mai purtat razboaie unii cu altii de sute de ani, iar cei care au purtat, au facut-o cu sprijinul si la indemnul acestui monstru. Agentii acestui monstru calatoresc din tara in tara chiar in acest moment, rasufland in ceafa altor monstri, pana cand isi ating scopul pe care il doresc. ei vor sa deschida portile iadului, doar pentru a vedea ce se intampla si sa urmareasca apoi spectacolul. Nu va fi pace, simetrie sau prosperitate atat timp cat acestui monstru si echipei lui ii este permis sa umble printre noi. Am fost in razboi mereu cu acelas inamic ale carui principale arme sunt IGNORANTA si poftele noastre.
     Ce este aceasta forta misterioasa care nu poate fi sugrumata de controlul presei? Ce este aceasta forta care nu poate fi suprimata de bancheri si de actiunile interminabile ale guvernelor captive si ale instantelor judecatoresti? Ce este aceasta forta care ni se dezvaluie? Ce se comploteaza in spatele usilor inchise? Despre ce vorbesc in incaperile puterii unde in adancul fiintei lor cu siguranta tremura? Rasuflarea fierbinte din ceafa lor este ca un fior rece pentru cei care cred ca se pot ascunde in spatele usilor pazite… in spatele banilor si al unei puteri aparente… in spatele armatelor si al justitiei lor… in spatele minciunilor care, ca niste ziduri, credeau ca ii vor proteja, si care acum devin zidurile inchisorii lor.
      Suntem sedusi, dar vom merge oare de buna voie pe calea raului? Chiar daca nu va simtiti liberi, prin actiunile voastre puteti impiedica acest sistem sa mai functioneze! Putini inteleg… si mai putini vor pricepe !

Comments