Eutanasiere! De ce nu?

In societatea umana, complet imbecila in care traim, individul e considerat, fireste... un imbecil care nu stie ce-i de capul lui, care trebuieste controlat, supravegheat. Si mai ales, individul trebuie fortat sa se supuna autoritatilor, care decid ce-i bine si ce nu, pentru el si ce sa faca cu viata lui.
Suntem considerati mult prea imbecili, ca sa avem dreptul de a decide pentru noi si viata noastra : ne neastem cand vor unii, si murim cand vor altii. Noi n-avem nici un cuvant de spus in treaba asta, pentru ca eutanasia e ilegala , drept urmare, oamenii care aleg sa moara, sunt fortati sa o faca ilegal si in chinuri. Pentru ca iletgal sa ai o moarte decenta si lipsita de dureri, by choice.

Societatea sustine ca vrea binele oamenilor, cand le taie accesul la substantele care ii ajuta sa moara fara dureri. Pai daca omul vrea sa moara, cine te crezi tu, sa-i interzici accesul ? Logic si de bun simt ar fi ca omul respectiv, sa fie ajutat sa moara in spital, fara dureri, la un pret pe care sa si-l permita toti sarantocii, si fara sa fie chestionat, evaluat, etc. E strict decizia lui ce face cu viata lui.

Sa mori e interzis: tara are nevoie de sclavi, si mai are nevoie de tine, sa te exploateze la sange. Iar tu, cetatean platitor de taxe, esti incapabil sa-ti dai seama ce e mai bine pentru tine : numai sistemul stie asta si numai al are dreptul sa decida pentru tine !

Poti sa uiti de minciunile cu majoratul, discernamantul si dreptul de a decide pentru propria persoana : alea's praf in ochii prostilor. In realitate, sistemul decide la ce fel de mancare sa ai acces, la ce fel de medicina sa ai acces, la ce substante sa ai si sa n-ai acees, cand si cum sa mori, etc. Se comporta si astia, precum zeul ala scelerat din Biblie : ai dreptul sa fii de acord cu noi, sau Dracu' te ia !

Pai daca se dau atat de grijulii cu viata sclavilor, ar trebui sa liberalizeze complet eutanasia, dar sa faca viata oamenilor mai buna, incat sa nu le vina tinerilor a se sinucide pe capete !
Nu, antidepresivele nu sunt solutia, ci sunt doar o forma de a masca urmarile unei vieti in sclavie. Nu ma seda, ca sa pot suporta in continuare, ci elibereaza-ma din sclavie si voi fi happy.
Dar cine ar avea interesul si de ce, sa permita sclavilor o viata minunata ? Exact : e mult mai profitabil sa interzicem eutanasia!

Comments