Stapanii din umbra

Lumea in care traim este condusa de anumite forte despre care omul de rand poate doar sa-si imagineze. Tot mai multi oameni nu mai sunt multumiti de variantele oficiale oferite de catre media. Evenimentele ce se intampla pe mapamond tind sa degenereze in conflicte tot mai mari iar cei aflati la putere nu par a face nimic spre a remedia acest lucru. Din contra, stirile alternative la care avem acces relateaza o realitate cu totul diferita de ce vedem in jurul nostru. In ultimul rand chiar si faptele istorice care erau de necontestat par sa se clatine. Vedem cum pe zi ce trece sistemul incearca sa ne subjuge pana si in modul de gandire; mai nou daca nu gandesti ca majoritatea esti proscris.




In aceasta mare de oameni sunt persoane care refuza sa se supuna sistemului oficial si cauta sa caute dovezi spre a le prezenta multimii in speranta ca odata acoperita o arie cat mai mare a populatiei adevarul va fi aflat.

Trebuie sa recunoastem ca suntem o rasa de roboti. Spunand asta, ma refer la faptul ca majoritatea oamenilor au ganduri care le-au fost puse de cineva sau altceva. Societatea a fost bazata pe ideia de supunere si aprobare totala. Am devenit o rasa cu minti programate care pot fi pacalite sa creada si sa faca orice. Picatura de minciuni si dezinformari continua sa ne bombardeze prin intermediul sistemului politic, media, religie, scoli, universitati. Dar, incet, la inceput, si acum si mai repete, robotii se trezesc. In schimbul acceptarii unei diete zilnice de control mental, din ce in ce mai multi oameni privesc lumea intr-o noua lumina si pun intrebari pe care inainte nu le-au mai pus.

Asadar, stim ca lumea este controlata de mii de ani de catre anumite grupuri de interese religioase, politice si financiare ce ne manipuleaza. Stim ca ei fac legi si revolutii, ei instaureaza guverne, ei hotarasc ce tari dispar pentru ca altele sa le ia locul. Ei “fabrica” noi ideologii si chiar religii. Au creat toate ideologiile politice de la fascism trecand prin comunism si capitalism, aducandu-ne in ce-a de-a doua criza economica inaintea unui nou razboi mondial . Au eliminat comunismul din istorie ca pe o masea stricata atunci cand au considerat ca nu mai corespunde cu planurile lor. Ei fauresc tratatele militare si economice internationale, ei schimba regimuri politice si presedinti de state, ca pe niste simple piese uzate ale unei masini. Toate marile evenimente ale trecutului – de la revolutiile politice si culturale pana la marile inventii si realizari stiintifice si chiar la cataclismele asa-zis naturale – sunt opera Lor. Pentru ei, Lojile Masonice de orice rit, N.A.T.O., Grupul Bilderberg, O.N.U., Comisia Trilaterara, defuncta U.R.S.S. si alte organizatii pe care le-am vazut sau le vedem inca defiland pompoase la televizor, nu sunt altceva decat “terenul de lucru” al stapanilor din umbra.

Intrebarea este de ce ? Cat poate trai un om sa se bucure de placerile vietii? Cateva zeci de ani? Planurile lor se intind pe secole, de ce? Pentru urmasi? Ar putea niste oameni atat de egoisti sa se gandeasca la viitorul copiilor lor? Ce stiu ei? Cred oare ca viata este numai una si atunci merita traita din postura unui zeu, caci dupa ea nimic nu mai conteaza? Este putin probabil sa fie atat de naivi, de vreme ce nu vor ca noi sa aflam de puntile spre lumea spirituala. Stiu ei mai multe decat ne inchipuim, care le sunt resorturile? Este intr-adevar o conspiratie sau doar un curs evolutiv firesc, natural ? Oare poti primi raspunsuri la intrebarile astea dintr-o masina luxoasa, cu un telefon performant in mana si cu o vestimentatie la moda pe trup?

Comments