Bunii europeni

"Românii sunt] un popor fără istorie… destinaţi să piară în furtuna revoluţiei mondiale… Ei sunt suporteri fanatici ai contrarevoluţiei şi vor rămâne astfel până la extirparea sau pierderea caracterului lor naţional... Dispariţia lor de pe faţa pământului va fi un pas înainte.” (Friedrich Engels)
Dacă până acum v-aţi îndoit că ar exista un complot internaţional ocult  împotriva Poporului Român, acum puteţi avea convingerea că nu este o desuetă  teorie a conspiraţiei, ci punerea în practică a distrugerii României ca stat naţional şi independent. Fără doar şi poate, independenţa a fost atrofiată concomitent cu aderarea la Uniunea Europeană – această nouă, dar mult mai agresivă şi criminală Uniune Sovietică. Atacul concertat al cobrelor pătate împotriva României, coroborat cu sunetul clopoţeilor altei specii veninoase şi cu rudele ursului Mişa, se asociază Turnului Babel de la Bruxelles, manifestându-se la unison, tot mai agresiv. Adăugaţi prezentării atacul cibernetic fără precedent împotriva instituţiilor româneşi şi tabloul poate fi conturat cu acurateţă. La rândul lor, viperele autohtone, slugi prea-plecate şi parşive ale Înaltelor Porţi occidentale,  execută fără crâcnire, ad literam, ordinele primite, fie de la Oncle Sam, fie de la dictatorii bruxelieni. Toate, în detrimentul poporului român. 

După ce au anihilat forţa de reacţie a armatei, agresorii muşcă lacom din trupul ţării, conştienţi de starea de neputinţă în care  ne-au adus. Panglicile cu care România a fost îmbrobodită vreme de mai bine de douăzeci de ani aduc tare mult cu mărgelele cu care coloniştii i-au amăgit pe papuaşii din Noua Guinee.
În anul care s-a încheiat, numeroasele vizite simandicoase ale unor înalţi demnitar occidentali au prilejiut noi acorduri cu „Maica Rusia”. Urmările acordului nedeclarat oficial, dar uşor sesizabil, Merkel-Putin se vrea o versiune actualizată a Pactului Hitler-Stalin. La fel ca în urmă cu 74 de ani, consecinţele le suportă tot românii. În acest context, un obscur scârţa-scârţa pe hârtie transnistreană şi-a permis să afirme că România ar trebui să dispară ca stat.[[1]Deşi „perla” xenofobului sună dezacordat, ea nu constituie decât ecoul deciziilor dictatorilor de la Bruxelles, care au decis că în 2013 se va realiza „distrugerea statelor naţionale şi transformarea Uniunii Europene într-o «federaţie de regiuni», astfel încât elitele naţionale să nu mai poată opune rezistenţă centrului decizional aflat undeva pe axa Bruxelles-Berlin”. Dictatul de la Bruxelles nu este altceva decât versiunea clonă a Diktatului de la Viena, iar mult trâmbiţata modificare a Constituţiei României va fi Calul Troian prin care „regionalizarea”, inclusiv cea pe criterii etnice, va instaura dictatura şi controlul  absolut al New World Order (Noua Ordine Mondială), în spatele căreia se află entităţi naţionale şi supranaţionale deosebit de influente. Mişcările separatiste din ţările occidentale precum Spania, Marea Britanie, Italia, Franţa, Scoţia (vezi cererea de independenţă a Scoţiei) etc., au fost listate în planurile Comisiei Europene de „regionalizare-federalizare” a tuturor statele-membre şi crearea federaţiei europene S.U.E. (Statele Unite ale Europei) sub copita N.W.O.
Refuzul, sub pretexte puerile de primire a României în spaţiul Schengen, în special al Olandei (interesată prea mult de portul Constanţa), alimentat de lobby-ul maghiar, se asociază cu creşterea artificială a numărului cetăţenilor  cu dublă cetăţenie din România şi cu blocarea intrării României în spaţiul Schengen. Guvernele şi preşedintele României, în mod trădător, au acceptat ca pe teritoriul ţării noastre să fie aplicată o lege budapestană vizând acordarea cetăţeniei ungare pentru anumiţi cetăţeni români. Ori serviciile speciale nu au sesizat aspectul (mira-m-aş), ori cârmacii României execută necondiţionat şi fără să ne întrebe, comanda. Preşedinţia, Parlamentul României şi Guvernul ţării ne asurzesc cu o tăcere criminală.
Detractorii acţionează şi din interior, iar o parte a mass-media le face jocul. Nu cu multă vreme în urmă, în apropiere de Ziua Culturii, la unul dintre posturile de televiziune au putut fi văzuţi şi auziţi într-un studio tv trei invitaţi: filosoful Constantin Barbu şi doi jurnalişti (ultimii, probabil pentru decor). Când profesorul Constantin Barbu a relatat împrejurările în care şi-a găsit sfârşitul „cadavrul din debaraua” lui „HoRoPa”, prezentând detalii indubitabile, madam jurnalista – autistă în domeniul Eminescu, de la firul din creştet până la talpa pantofului – a fost foarte ofuscată după ce profesorul a afirmat că împotriva lui Eminescu au complotat o madam, soţie a unui scriitor contemporan cu „luceafărul” (unguroaică, agentă în serviciul austro-ungar), dând elegant de înţeles că moravurile acesteia se potriveau perfect cu profesionistele de pe Centura Bucureştiului, dar şi că la eliminarea lui Eminescu şi-au dat mâna, de-a valma: oamenii Austro-Ungariei, masonii, homosexualii şi alte lichele, de care nu a stat departe Titu Maiorescu, Petre P. Carp & Co. (să ne amintim de acel „…Şi mai potoliţi-l pe Eminescu”). Dând din clanţă fără rost, fără competenţă şi fără a fi în măsură să argumenteze, madam jurnalista s-a dat în stambă în mod ridicol, mai cu seamă când profesorul Constantin Barbu, referindu-se la participarea lui Carol I la complotul împotriva lui Eminescu, l-a citat pe Nietzsche: „Hohenzollernii sunt o rasă de criminali stacojii!”. Madam a luat foc şi chiar moderatorul s-a precipitat oprind comentariul. Asta da, libertate de expresie! Un profesionist care l-a studiat 35 de ani pe Eminescu şi poate fi asociat cu venerabilul academician Dimitrie Vatamaniuc a fost „clănţănit” şi, într-un fel cenzurat de incompetenţi. Asta-i mass-media românescă!
La două zile după numirea în funcţia de consilier al primului Ministru al României, Gyorgy Frunda (cobră crescută la sânul românilor) a acordat un interviu publicaţiei  Népszabadság din „ţara vecină şi prietenă”. Discursul său naționalist-extremist împotriva Constituției României a trecut de supra-plin, demonstrând promovarea politicii de TRĂDARE a intereselor României, la nivel guvernamental: „România nu este un stat național! ”.[[2]] Extras din interviu: „În primul rând, nu mi-am vândut sufletul. Am aceeași convingere și aceleași principii ca atunci când am fost secretarul adunării constituante și spun în mod necontenit că România nu este un stat național. Și de fapt acum cu atât mai puțin ca atunci când s-a schimbat regimul deoarece a intrat în Uniunea Europeană, N.A.T.O., Consiliul Europei, și a renunțat la o parte a suveranității sale pe care o împarte cu instituțiile europene de care aparține. Cred că primul ministru de aceea mi-a cerut să-i fiu consilier pentru că de a lungul carierei mele am rămas fidel credinței și principiilor mele și nu pentru a renunța la ceva. [...] România să o lase mai moale cu statul naţional. Minciuna are picioare scurte. Dacă reuşesc să susţin acea regiune în care maghiarii sunt majoritari, pentru că această regiune există de mai multe secole, aceste regiuni au dobândit autonomia sub Maria  Tereza, iar numitorul comun al Uniunii Europene şi cel al Impăraţiei Mariei Tereza sunt regiunile, iar viitorul se bazează tocmai pe aceste regiuni” (György Frunda, consilier „onorific” al premierului României, Victor Ponta)
Acelaşi György Frunda împreună cu Marko Bela, reeditează cărţile criminalului de război Albert Wass la editura „Mentor” a fostului preşedinte al UDMR. Gyorgy Frunda, cu acordul tacit al autorităţilor româneşti, a militat ca busturile lui Wass Albert amplasate în curtea şcolii din Lunca Mureşului, judeţul Mureş, în curtea bisericii romano-catolice din Reghin şi în centrul oraşului Odorheiu Secuiesc – alături de cel al lui Nyiro Jozsef – ambii criminali de război – să rămână pe soclu, în timp ce busturile şi statuile mareşalului Ion Antonescu au fost demolate şi distruse. În România, legile se aplică folosind cântare diferite. În România, legile se aplică folosind cântare diferite. Analizând cele două cântare şi viaţa politică din România, apreciez că definiţia rezultată în urma concursului anual 2010 din S.U.A., este mai mult decât edificatoare: „Corectitudinea politică este o doctrina cultivată de o minoritate delirantă, ilogică, promovată de mass-media oficială, care susţine că este posibil să apuci o bucată de rahat de partea curată”.
Larry Watts, unul dintre istoricii care a adus nenumărate elemente de noutate în istoria recentă a României, a evidenţiat tranşant ura unor unguri şi ruşi la adresa românilor: „… şovinismul antiromânesc e evident – poporul român rămânând un popor-paria mulţi ani după căderea lui Ceauşescu”, subliniind de unde porneşte: „De la ocupanţii Transilvaniei la Engels - care cerea explicit uciderea în masă a românilor şi eliminarea „popoarelor-gunoaie” (vezi motto) -, şi de la Lenin, care a declanşat primul război al U.R.S.S. cu România şi (de la Gorbaciov – n.a.) care a dirijat ultimul război al U.R.S.S., dus tot cu România, în 1989, politica agresiva sovieto-rusească se prelinge ca o dâră de sânge în istoria Romaniei.[...] În România de după ’89 a existat linia gorbaciovistă care nu a vrut intervenţie militară, a fost linia G.R.U. care a fost pregătită pentru interventia militară şi paramilitară şi a fost linia K.G.B.-istă, de asemenea, pregătită pentru interventia militară sau paramilitară. Puterea a fost acaparată de vechii agenti sovietici înlăturaţi de Ceauşescu”. 
„Adevărul este că ţările din Pactul de la Varşovia au conlucrat împotriva României, încă din anii ‘60 şi în anii ‘70-’80, au continuat într-un mod foarte nociv, prin serviciile lor de informatii până în ‘91 [...]. În 1971, Brejnev declara: „Ceauşescu a mers prea departe”. [...]Foştii „prieteni” din Pactul de la Varşovia au scos România din joc. Ei sunt, astăzi, bunii europeni”.
România e privată azi de orice şansă, din cauză că duşmanii românilor, alături de promovatorii globalismului agresiv, au reuşit să o izoleze mai drastic decât au făcut-o pe timpul regimului Ceauşist. Atunci era încă independentă.
Ucraina continuă acţiunile românofobe prin metode de intimidare la adresa românilor, dar şi a nationaliştilor ucrainieni. Recenta întâlnire ruso-ucraineană dintre ministrului de externe al Federaţiei Ruse, Serghei Lavrov şi omologul său ucrainean, la Cernăuţi – vechea capitală românească a Bucovinei – poate fi interpretată şi ca o sfidare a României, „un steag rusesc înfipt simbolic pe reduta rezistenţei româneşti din Bucovina”.

Comments